Despre noi

Dragă vizitatorule!

Numele meu este Eszter Szőcs, sunt chimist, mamă, globe-trotter și creator al brandului One Drop Cosmetics.

În timpul studiilor am avut ocazia să învăț despre ingrediente, substanțe active și utilizarea lor, tehnici și extracte, dar marea schimbare a venit odată cu prima mea sarcină. La fel ca toate mamele, mi-am dorit tot ce este mai bun pentru copilul meu care urma să se nască și atunci am început să mă gândesc în mod conștient ce substanțe aș putea folosi, pe care ar trebui să le evit și pe care le pot utiliza în siguranță.


Mai întâi am înlocuit gelurile de duș cu săpunuri, apoi încet-încet toate cosmeticele din drogherii au fost eliminate din baia noastră, pentru că toate conțineau ingrediente pe care nu vroiam să le folosesc. Astfel am făcut primele creme, care au fost oferite și membrilor familiei și prietenilor. Pe baza feedback-ului lor, rețetele au evoluat și continuă să evolueze și astăzi. Cu trecerea timpului, lista produselor făcute de mine a devenit din ce în ce mai variată și tot mai mulți oameni au venit la mine, în căutarea unor soluții pentru diferite probleme. Iar eu am fost întotdeauna fericită să învăț din ce în ce mai mult despre ingrediente active, plante medicinale, anatomie, până când am găsit o soluție.

Produse noi

În acest mod sunt dezvoltate produsele noi și în prezent, ca răspuns la o problemă, folosind ingrediente active dovedite clinic. Dar cu siguranță nu conțin: derivați din petrol, ulei de palmier, parabeni, coloranți sau parfumuri. În loc de acestea, folosim: uleiuri vegetale presate la rece, dacă este posibil organice, vitamine, pulbere și extracte de plante, ceară de albine, ape florale, iar săpunurile conțin uleiuri esențiale.
Sunt deosebit de mândră că lucrăm cu mai mulți producători locali, astfel încât unele dintre ingrediente ajung din depozitele lor direct în laboratorul nostru. Printre exemple se numără preparatele din lavandă, uleiul de cătină și mai multe uleiuri esențiale. Toate celelalte materii prime provin de la furnizori locali, sprijinind astfel alți mici antreprenori.
Pentru produsele naturale folosim ambalaje naturale. Șampoanele solide și săpunurile au abalaje biodegradabile, pe care oricine le poate composta acasă, iar toate celelalte recipiente sunt binevenite la retur. Pentru fiecare recipient returnat intact, se va oferi un voucher cadou în valoare de 1.5 ron. Poți citi mai multe detalii despre returnare aici.

Bine ai venit în lumea produselor One Drop! Citește, caută și dacă ai întrebări scrie-mi!
Cu prietenie,
Eszter